Hytteferie i Norge eller Sverige

16. august 2010

Som familie med små børn – har vi nu efterhånden ganske mange gange rejst til Norge og Sverige på Hytteferie. Det er fantastisk at have en fast base at køre ud fra – og naturen er vild på sine helt egen charmerende måde – så der er mulighed for masser af vandring, hvis det er det man har lyst til.

Når vi tager på hytteferie, lejer vi faktisk bare en lille bitte hytte, for vi befinder os ikke særligt meget i den alligevel. Vi elsker at komme ud at se og opleve naturen. For ungerne er det spændende at bo i noget, der er meget anderledes end det de er vant til.

Vi har nu besøg flere områder i Norge og Sverie – og der er stor forskel på, hvad man kan foretage sig. Vores sidste tur gik til Beitostölen i Norge, da vi gerne ville op og opleve en gletsjer. Naturen er helt fantastisk, og man skal ikke køre langt før man er over trægrænsen. Hvad vi ikke havde tænkt på var, at det er begrænset, hvad der er at se ellers – så ender man i regnvejr – kan en lille bitte hytte godt blive trang.

Et par gode råd

  • Find området du gerne vil besøge, Norge mere vildt og flere bjerge jo højere op du kommer. Sverige utroligt meget skov, skov og skov
  • Tjek ud at der er ting at se ud over natur, i hvert fald bare til et par dage
  • Sørg for at have vandretøj til alt slags vejr … i hvert fald VANDTÆTTE sko
  • Pak et par gode bøger og spil
Skriv din kommentar her

* Skal udfyldes, e-mail offentliggøres ikke