Til middag hos

6. august 2010

Konceptet “til middag hos” fra tv – har vi nu med stor succes flere gange praktiseret her hjemme.
Kort fortalt er det et tv-koncept, hvor forskellige kendte inviterer hinanden på tre retters middage – og efterfølgende giver hinanden point for anstrengelserne.
Her hjemme har vi delt os op i to hold – drenge mod piger – og planlægger så på skift en middag for de andre.
En middag hvor vi både dækker et flot bord – laver velkomstdrinks og tre retters menu. “Gæsterne” har så de første par gange medbragt en værtsgave til værterne … det har været lidt hyggeligt – men behøves jo egentlig ikke.
Det er et hyggeligt koncept der får ungerne til at prøve noget nyt at spise – det er altid sjovere og nemmere at spise mad, man selv har været med til at lave. Det er skønt at være fælles om madlavningen – og for “gæsterne” er det herligt at blive opvartet og få dejlig mad.

Skriv din kommentar her

* Skal udfyldes, e-mail offentliggøres ikke