Vandreferie i Norge – Beitostölen

2. september 2010

Som jeg har skrevet om tidligere – gik vores sommerferie til Norge. Vi elsker naturen – og ville rigtig gerne prøve at vise vores unger en Gletsjer. Turen gik til Beitostölen, hvor vi gennem Novasol havde fundet en rigtig fin lille hytte. Næsten ikke større end en campingvogn – men hyggelig, norsk og til en overkommelig pris!

Området er SUPER til Naturoplevelser. Vi er ikke vandt til at vandre, og var mildest talt dårligt klædte i forhold til de “indfødte” – og fandt hurtigt ud af, at det nok ville ha’ været yderst fornuftigt at have nogle vandrestøvler eller i hvert fald nogle vandtætte gåsko.

Det super gode var, at vi med udgangs punkt i vores hytte, kunne køre ud og bestige en masse toppe i nærheden – der er udgivet en fin lille folder “Valdres Topp 30” – med 30 super familieturer til forskellige toppe – af forskellig sværhedsgrad. Vores unger på 8 og 10 havde en kæmpe oplevelse ud af at komme til fx. toppen af Bitihorn.

Skriv din kommentar her

* Skal udfyldes, e-mail offentliggøres ikke