Lego – Minotaurus

18. januar 2011

Så er julen veloverstået, og der har været tid til spil, sjov og hygge i juledagene. En af gaverne under træet i år var Legos – Minotaurus, der er kåret til årets familiespil og ikke uden grund.

Spillet er meget enkelt – men samtidig taktisk – hvilket lige er noget for vores familie. Spillet kan spilles af op til fire. Det går ud på at få en eller to af sine brikker i mål, mens man samtidig forsøger at hindre modspilleren i at gøre det samme.

Der er masser af muligheder for selv at udvikle på spillet. Vi har i fælles lavet vores egne kort og ændret terningen, så det er muligt at slå en grøn i stedet for en treer. Når man slår en grøn, må man trække et kort, og herefter udføre den handling, der står på kortet.

Du er velkommen til at downloade og printe vores kort, hvis du også gerne vil udvide dit Minotaurus spil.

Du kan købe LEGO Minotaurus her

Skriv din kommentar her

* Skal udfyldes, e-mail offentliggøres ikke