Settlers of Catan

8. januar 2011

Familiens favoritspil – Settlers of Catan – i hvert fald de voksen, men ungerne kan også sagtens være med.

Settlers of Catan er et strategisk brætspil, der findes i et utal af variationer og udvidelser. Vi har det desuden til Nintendo DS, hvor vi kan spille mod hinanden – at spille MOD hinanden kræver desværre to spil. Hvis du altid vil have det på dig, er det også muligt at købe til Iphone – men pas på, man kan godt blive afhængig.

Brætspillet kan spilles af op til fire personer – og man kan købe alverdens udvidelser – så kan man godt spille flere mand. Brætspillet kan købes hos Saxo. Man kan godt spille brætspillet to mand, men det kræver lidt nogle specielle regler – der kan findes rundt om på nettet – vi har lavet vores egne inspireret af denne side.

Vores favorit udgave er kortspillet til to personer, kanon godt og efter samme principper som brætspillet – man kan købe det hos SpilCompagniet. På billedet herover er det det vi spiller.

Kommentarer
  1. Slapper man af når man spiller? …Vinthers TOP 10 – brætspil | Sjov med familien, 18. marts 2011 kl. 15:36

    […] Settlers of Catan brætspil/kortspil […]

Skriv din kommentar her

* Skal udfyldes, e-mail offentliggøres ikke