Derfor er perler et MUST i skuffen

15. februar 2011

Så er det vinterferie tid – ungerne hygger sig med morgen flimmer, dyner i stuen og oceaner af tid – kort sagt SKØNT!

Hos os bliver perlerne ofte fundet frem, når det er ferie. Perler er en aktivitet for BÅDE drenge og piger.

Har du drenge – følger de måske med i Pokemon, hvor de kæmper om at opnå badges – ved at kæmpe mod forskellige sal-ledere – måske det er sort snak for dig – men sikkert ikke for dine børn. Mikkel har fundet på at lave badges i Perleplade-modeller, som han bruger, når han leger. Den lille samling badges han har fået lavet – er nok de perleplader – der har haft mest værdi og gjort mest gavn her i huset.

Sofie er mere til smykker – hun har knyttet mange armbånd af forskellige slags – og faktisk bliver de ret fede. Jeg må hver gang ind og finde et sted på nettet – hvor fremgangs måden beskrives, men dem findes der heldigvis masser af – fx. kan I finde en rigtig fin en her.

Som noget nyt har Sofie lært at lave armbånd af perlerne til perleplader. Det er meget enkelt, og giver et rigtigt fint resultat. Optimalt skal de laves på elastiktråd – da man så kan få dem på – selvom de er i en størrelse, der lige passer til armen – men man kan også lave dem i almindelig snørre, og bruge samme lukning som til de knyttede armbånd ovenfor.

1: Klip en god lang elastiksnor af
2: Placer en perle midt på din snor
3: Sæt en perle på den ene snor
4: Stik den anden snor ind fra modsatte side i perlen
5: Hiv snorene til hver sin side
6: Gentag punkt 3 – 5 indtil du har den rigtige længde på armbåndet
7: Så samler du armbåndet, ved at stikke igennem den første perle igen
8: Bind knude på snoren

Her i huset bliver perlerne fundet frem igen og igen – derfor er der mange gode timers leg, når man har perler i skuffen.

Skriv din kommentar her

* Skal udfyldes, e-mail offentliggøres ikke

Annoncer