Effektiv og GRATIS underholdning med mobiltelefonen

24. februar 2011

Ungerne er helt vilde med StopMotion film.

Mikkel har set forskellige LEGO-nørder lave nogle rigtig søde film på YouTube, når jeg skriver “nørder” er det IKKE negativt, jeg synes det er vildt fedt, når nogen går så meget op i noget, at det bliver nørdet.

Da en af deres legekammerater – tak Mette – viste dem denne video fra YouTube – var de klar til at gå i gang selv.

Ungerne startede ud med at filme med mobiltelefonen – de optog video – hvor de så satte på pause mellem klippene. Jeg er faktisk duperet over deres resultat – og hvor lang tid de fik til at gå med det:

Efterfølgende fik de lov til at bruge mit kamera – som kan sætte på stativ, og derfor giver en mere rolig film.

Vi har så brugt iMovie – et program som Mac’en er født med – til at samle billederne til en film. Her har de også lagt tale og lydeffekter på, det kan de endnu ikke helt selv klare, så det blev lidt mere til et familieprojekt – men et rigtigt sjovt et af slagsen.

Tror ikke det er sidste gang, der bliver lavet StopMotion film af den ene eller anden slags her i huset.

Kommentarer
  1. Stine Winther, 26. februar 2011 kl. 19:33

    Aj, hvor er det sjovt! Selvom jeg lige umiddelbart ikke helt forstår, hvordan…har ikke givet mig i kast med imovie endnu, men Malte på 10 vil garanteret fange det lynhurtigt. Tak for idéen:)

  2. Lene, 26. februar 2011 kl. 19:46

    Det kunne være jeg skulle lave en lille video om iMovie 😉 … men jeg er faktisk meget imponeret over, hvad ungerne faktisk kunne klare bare med video funktionen på deres mobil 😉

Skriv din kommentar her

* Skal udfyldes, e-mail offentliggøres ikke