Forår … HURRA!!

21. marts 2011

– selvom det betyder Atju Atju … men heldigvis findes der blomster man ikke nyser af 😉 Og vi kan stadig godt nå at bruge aftnerne på lidt indendørs hygge.

Forleden aften kort tid inden senge tid – var Sofie vildt opsat på at “lave noget sammen” – rigtig gerne noget kreativt. Vi surfede lidt rundt – for at se, om der ikke var et eller andet sjovt vi kunne prøve. Det måtte ikke krævede alt for meget af os…moderen. Vi kom forbi Frugal Family Fun Blog – for hvis der er nogen, der kan lave kreative ting, er det dem – der er gode idéer til alle lejligheder.

Vi faldt for deres vindues vinter dekorationer – og tænkte at det lige kunne passe til vores halve time, at få startet med at male på kaffefiltrene. Så vi fandt vandfarver og kaffefiltre frem – det er super sjovt at male på kaffefiltre med vandfarver. Farverne er ikke til at styre, og vi fik eksperimenteret med forskellige mængder vand og farve.

Et par aftner efter – klippede og tegnede vi så figurer af kaffefiltrerne – en masse blomster blev det bl.a. til.

Med dobbelt klæbende tape, har vi nu pyntet på ruden i Sofies værelse – det er så SMUKT, når solens skinner.

God fornøjelse

Skriv din kommentar her

* Skal udfyldes, e-mail offentliggøres ikke