Jord i stuen!

8. marts 2011

Kenneth og Sofie var et smut i Bilka forrige weekend – de blev fristet af nogle små “indendørs drivhus bakker” … dild og basilikum.

Nu er vores hus sådan, at stuen er det bedste sted at sætte sådan noget til drivning!! Jeg synes vi roder nok i forvejen – så det er ikke det, jeg jubler aller mest over! “Måske” – er jeg også kommet til at – komme med et par spydige bemærkninger omkring disse bakker – et par gange i den forløbne uge….men det er slut nu!

Planen var, at man godt kunne udnytte drivhusene lidt bedre. Derfor er der også indkøbt ru-cola frø – så dild og basilikum deler en bakke – og ru-colaen er nu sået i den anden. Og hvor giver det bare meget glæde. Ungerne holder øje med og vander frøene dagligt – taler om dem…og MED dem …så vi skal nok få de aller sprødeste krydderurter og salater i dette forår. Tænk så lidt og så så meget interesse og glæde. Skønt!

Det er lidt, som når vi såede karse, da jeg var lille – jeg har bare aldrig været specielt vild med karse – så produktet var ikke rigtigt et hit! Desuden var det lidt som om, at vi så pludselig var NØD til at spise æggemadder – for at have noget at bruge karsen til! Både krydderier og ru-cola er ting, vi også ville dyrke ellers – så der kommer et element ind over, af at det altså er noget der bliver brugt og duer til noget.

Det er lige før, jeg vil overveje at afgive lidt mere vindueskarm i stuen.

Skriv din kommentar her

* Skal udfyldes, e-mail offentliggøres ikke