Slapper man af når man spiller? …Vinthers TOP 10 – brætspil

18. marts 2011

Vi er endnu en gang inde i en brætspils fase. Det er som om, at vores brætspil ind i mellem for en renæssance – det sker specielt omkring ferierne – hvor der pludselig er masser af tid. Men denne gang startede med et spil Rummy hos Mormor og Morfar – pludselig blev vi mindet om hvor hyggeligt det er at spille sammen!


Desuden fik Mikkel et spørgsmål i skolen “Hvordan slapper I af i jeres familie!” .. jeg havde jo håbet, han ville svare et eller andet med – vi hygger os, vi går ture, vi laver lækker mad …  hm, men svaret var “Vi ser fjernsyn sammen” … urgh .. øv – men drengen har jo ret! Vi  bruger kun ordet slappe af – når vi smider os foran “Tossen” – og ja, der slapper vi af! Men vi lader ikke op … og det er faktisk værd at huske på!

Når vi spiller spil, går en tur i naturen eller noget andet aktiv “afslapning” – så lader vi faktisk op samtidig – vi er åbne for, at der kommer energi ind – vi får fysisk løsnet op for dårlige energier. Men vi kalder det ikke at slappe af – selvom det fungerer meget bedre til at få kroppen til at slappe af!

Da vi er aktive med Rommi lige nu – altså spillet med talbrikker. Fik jeg lige lyst til at lave en liste over vores favoritspil!

Vi er absolut ikke enige om rækkefølgen – og vi er heller ikke lige store spille-fans. Men vi kan alle være med til disse ti.

Har I i din familie favorit spil – så skriv dem endelig her under – så vi kan blive inspireret til mere “Aktiv Afslapning”!

God weekend!

Skriv din kommentar her

* Skal udfyldes, e-mail offentliggøres ikke