Nem børnefødselsdag – invitation og stjerneløb lige til at printe

4. maj 2011

Nu har vi også fået holdt fødselsdag for Sofies klasse. Vi gjorde det i år sammen med en anden familie – som har nogle fantastiske ude områder – så er det lidt mere overskueligt at have både piger og drenge med. Sådan en gang 2. klasse elever har brug for plads og en kærlig hånd ind imellem. Vi havde en super dag og vejret var med os. Har lige lagt en pdf af invitationen – hvis du har brug for en – print på begge sider af papiret – og klip/skær A4 siden over … wupti!!

Underholdning for en 2. klasse

Vi lavede et stjerneløb med syv poster. Fire af posterne var bemandede og en voksen stod i midten og sendte holdene af sted til de næste poster. Med to sæt forældre og nogle super gode store søskende – kunne dette fint lad sig gøre.

Vi valgte at lave grupperne på 2 eller 3 personer – så kan alle få plads – og der er ikke så mange at komme op at skændes med.

Måske kan du have glæde af stjerneløbet til en fødselsdag for dine unger – du er i hvert fald velkommen til at downloade og printe det herfra – jeg har rettet lidt til, så der kun er brug for fire “voksne” til løbet.

God fornøjelse.

Kommentarer
 1. peter, 9. maj 2017 kl. 09:06

  hej, super fedt, rigtig god ide.

 2. Karen Benjaminsen, 12. maj 2017 kl. 08:21

  Hej! Det lyder så spændende. Vi har familietræf i kr. Himmelfartsferien og der kan jeg lige bruge det stjerneløb, I beskriver. På forhånd tak!
  Bedste hilsener
  Karen

 3. Heidi Christensen, 23. september 2017 kl. 01:34

  tusind tusind tak

Skriv din kommentar her

* Skal udfyldes, e-mail offentliggøres ikke

Annoncer