Egeskov Slot – leg, natur og lærerigt

5. september 2011

Vi har lige haft ungerne med på Egeskov Slot for første gange! Hold op, hvor er det bare stort, flot og velholdt! Det var en kæmpe oplevelse!

Den skønne slotspark – med legepladser og labyrinter – giver masser af mulighed for at gå på opdagelse! Tree Top Walking, gav kriller i maven til hele familien!

Udstillingerne af veteranbiler og motorcykler gennem tiden – giver ungerne noget at tænke over – hvordan så bilerne ud da morfar var dreng – eller oldefar!!

Det er ikke kun veteranbiler der er udstillet – der er en masse andet at kigge på – vi var specielt optaget af mini udstillingen af slotspersonalets beklædning gennem tiden. Man føler næsten, at man kan mærke kulden, når kusken har siddet i sine kæmpe støvler og store jakke i sne og frost.

Som have glad familie – gav turen i køkkenhaven og prydhaver masser af inspiration til at tage med hjem. Vi fik lyst til at komme igen, på en anden årstid – så vi kan se haven i forskellig pragt.

Det er fascinerende at være et gammelt sted – hvordan man faktisk kan mærke, at her har boet mennesker i lang tid tilbage. Et lille dags-eventyr med masser af stof til fantasien.

Skriv din kommentar her

* Skal udfyldes, e-mail offentliggøres ikke

Annoncer