APP til ungerne … og måske dig selv!!

28. august 2012

Ind imellem spørger ungerne efter nye APP’s – Sofie har arvet en gammel iPhone, så det er ikke alle de nye, hun kan bruge.

I sommers fandt vi frem til TinyTower – og den spillede vi alle mand på livet løs de første uger af ferien. Jeg ved simpelthen ikke, hvad det er, der fænger ved denne app. Men den driver en ud i en form for afhængighed, hvis man har de tendenser, og det har vi alle som en.

Man skal ikke tænke bare køre disse små mennesker til de etager, de ønsker – sørger for at de arbejder med det, de gerne vil, og så ellers tjene penge til den næste etage man skal bygge – utroligt simpelt! Men hold op hvor brugte vi megen god tid på det 🙂

Den er afinstalleret igen – ellers havde den taget overhånd – men sjov var den – og en anbefalelse værd – Tinytower.

 

Skriv din kommentar her

* Skal udfyldes, e-mail offentliggøres ikke

Annoncer