Racletten er tilbage

27. september 2012

Fredag aften står altid på hygge her hjemme. En gang var Disney Sjov omdrejningspunktet – men det er ungerne blevet for store til nu.

Så nu er hyggen endt omkring bordet – det vil sige, at vi skal have noget ekstra lækkert at spise om fredagen. Nu er det bare sådan, at der i familien er EN der ikke synes, det er vildt sjovt, at skulle sidde alt for længe ved bordet – men det fandt vi faktisk løsningen på i fredags.

Vi fandt vores gamle raclette frem og sad så ellers og lavede vores egne retter rundt omkring bordet – det var kanon hyggeligt, og ungerne nød det begge to. Har lige tjekket, og det er faktisk stadig muligt at købe en raclette.

Det er i hvert fald ikke sidste gang at vi hygger på den måde.

Skriv din kommentar her

* Skal udfyldes, e-mail offentliggøres ikke

Annoncer